Ψάχνεις εργασία στο εξωτερικό; Βρες την με τον πιο εύκολο τρόπο! | Ergazomenos.gr

Ψάχνεις εργασία στο εξωτερικό; Βρες την με τον πιο εύκολο τρόπο!

Ένα από τα πιο κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τους νέους και όχι μόνο, στην εποχή μας είναι αυτό της εύρεση εργασίας. Στις μέρες που διανύουμε η διαδικασία αυτή έχει γίνει ιδιαίτερα δύσκολη, τόσο λόγω των περιορισμένων θέσεων εργασίας, ειδικά σε κάποιους συγκεκριμένους κλάδους, όσο και λόγω των υψηλών απαιτήσεων των εργοδοτών. Αυτοί είναι και κάποιοι από τους λόγους για τους οποίους πολλοί νέοι καταφεύγουν στο εξωτερικό προκειμένου να βρουν και πιο εύκολα εργασία και πιο κοντά στο αντικείμενο που επιθυμούν.

Όπως είναι γνωστό, ένας από τους πιο δυνατούς κλάδους που απορροφά μεγάλο αριθμό εργαζομένων είναι αυτός της εστίασης. Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στον τομέα αυτό και πόσο μάλλον αν ψάχνετε εργασία στο εξωτερικό ο ergazomenos.gr αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς, καθώς μέσω της ιστοσελίδας μας έχετε τη δυνατότητα να βρείτε εργασία σε διακεκριμένα ελληνικά εστιατόρια της Ολλανδίας εύκολα και γρήγορα. Παράλληλα σας εγγυόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα σας σε όλη τη διαδικασία από τη στιγμή που θα κάνετε την αίτηση μέχρι και τη στιγμή της εργασίας σας. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορεί να γίνει η αναζήτηση εργασίας, με μία διαδικασία ιδιαίτερα απλή που περιγράφεται αναλυτικά παρακάτω.

Ο πρώτος τρόπος είναι αρχικά να μπείτε στο site μας και να κάνετε εγγραφή στο κομμάτι που λέει ¨Ψάχνω Εργασία¨. Με το που πατήσετε αυτό το κουμπί θα μπείτε αμέσως στη δημιουργία βιογραφικού, όπου αρχικά θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Στην περίπτωση που δεν βάλετε κάποιο από τα προαπαιτούμενα στοιχεία θα σας εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα λέει ότι πρέπει να συμπληρώσετε ότι παραλείψατε προκειμένου να μπορέσετε να συνεχίσετε τη διαδικασία. Αφού δώσετε αυτές τις αρχικές πληροφορίες και αποδεχτείτε τους όρους χρήσης, θα πατήσετε το ¨Επόμενο Βήμα¨, που θα σας οδηγήσει στη δημιουργία του βιογραφικού σας. Αφού παραθέσετε τα στοιχεία σας και πατήσετε επόμενο βήμα, θα προχωρήσετε στην καρτέλα ¨Επιθυμητή εργασία¨, όπου θα βάλετε τις κατηγορίες εργασίας που σας ενδιαφέρουν, καθώς και το είδος απασχόλησης. Έπειτα σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας βίντεο CV, αν το επιθυμείτε και τέλος στην καρτέλα ¨Social Media¨ θα συμπληρώσετε τους λογαριασμούς σας.

Ο δεύτερος τρόπος για την εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι μέσω Facebook. Πιο συγκεκριμένα, αφού επισκεφτείτε το λογαριασμό μας μπορείτε να ανατρέξετε στις αγγελίες που έχουν αναρτηθεί και με ένα σας κλικ θα οδηγηθείτε στο site μας και στη φόρμα επικοινωνίας, όπου θα σας ζητηθεί να βάλετε το email σας. Στη συνέχεια υπάρχουν οι εξής δύο περιπτώσεις:

  1. Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένοι στη σελίδα μας, με το που βάλετε το email σας:
  2. Θα σας εμφανιστεί ένα μήνυμα ότι έγινε η καταχώρησή σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.
  3. Ωστόσο υπάρχει περίπτωση αντί αυτού του μηνύματος να σας εμφανιστεί ένα άλλο το οποίο θα λέει ότι τα στοιχεία σας δεν επαρκούν για να καταφέρετε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον. Στο ενδεχόμενο αυτό θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε πάλι στο site και είτε να επισυνάψετε το αρχείο βιογραφικού σας ή να συμπληρώσετε το προφίλ σας τουλάχιστον μέχρι το 45%.

Η δεύτερη περίπτωση είναι να βάλετε το email σας και να μην είστε ήδη καταχωρημένοι στο site, οπότε τότε θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή στη σελίδα μας και να ακολουθήσετε τη διαδικασία που αναφέρθηκε παραπάνω αναλυτικά.

Με όποιον από τους δύο τρόπους και αν αποφασίσετε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για αναζήτηση εργασίας, αφού συμπληρώστε τα στοιχεία σας, τα βήματα που θα ακολουθήσουν είναι τα εξής:

  • Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας, προκειμένου να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού για συνέντευξη μέσω skype.
  • Μετά τη συνέντευξη, σας αποστέλλουμε τις υπάρχουσες αγγελίες και μας ενημερώνετε για ποιές από αυτές ενδιαφέρεστε.
  • Στη συνέχεια, παρέχουμε τα στοιχεία σας στους εργοδότες των εστιατορίων που επιλέξατε
  • Αν σας δεχτούν σας φέρνουμε σε επαφή.

Πέραν αυτών όμως γνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχει ένα νέο ξεκίνημα, πόσο μάλλον όταν γίνεται σε μια ξένη χώρα εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με την έξτρα υπηρεσία ¨Βοήθεια στα Πρώτα Βήματα¨, όπου θα σας προσφέρουμε τις κατευθυντήριες γραμμές από τα πιο αρχικά και απλά, όπως είναι η μεταφορά σας στην Ολλανδία, μέχρι και πιο σύνθετα, όπως είναι η έκδοση ολλανδικού Α.Φ.Μ. και κλειδάριθμου. Με βάση τα παραπάνω αντιλαμβάνεστε ότι τελικά το να βρείτε εργασία στην Ολλανδία δεν είναι τόσο δύσκολο ειδικά με τη βοήθεια της ομάδας του ergazomenos.gr. Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας το site μας και ξεκινήστε τη διαδικασία εύρεσης εργασίας!