Ψάχνω πρακτική: Για υποψήφιους και εργοδότες | Ergazomenos.gr

Ψάχνω πρακτική: Για υποψήφιους και εργοδότες

Το πλήρως ανανεωμένο site ergazomenos.gr για ακόμη μια φορά φροντίζει να είναι δίπλα σας έχοντας ως κυρίαρχο μέλημά του την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση σας. Πιο συγκεκριμένα κάνουμε λόγο για τη νέα κατηγορία που δημιούργησε με ονομασία «Ψάχνω πρακτική» , η οποία απευθύνεται στα άτομα που ψάχνουν πρακτική άσκηση αλλά και στους εργοδότες που αναζητούν άτομα για πρακτική άσκηση στις επιχειρήσεις τους. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε μια λίστα με πλούσια βιογραφικά υποψηφίων για πρακτική άσκηση παρέχοντας έτσι στους πιθανούς εργοδότες τη δυνατότητα να βρουν πολύ εύκολα και με ελάχιστες κινήσεις το άτομο που αναζητάνε.

Ψάχνω πρακτική: Τα βήματα εγγραφής

  1. Μπαίνετε στο ergazomenos.gr .
  2. Πατάτε στο κουμπί «Εγγραφή».
  3. Πηγαίνετε στην κατηγορία «Ψάχνω Εργασία» και πατάτε το κουμπί «Εγγραφή»
  4. Συμπληρώνετε τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επώνυμο, email, κωδικός πρόσβασης, εικόνα επαφής).
  5. Σε περίπτωση που διαθέτετε έτοιμο βιογραφικό σημείωμα το «Ανεβάζετε» και αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
  6. Πηγαίνετε στο επόμενο βήμα συμπλήρωσης της έτοιμης φόρμας βιογραφικού σημειώματος με τα στοιχεία σας (προσωπικά στοιχεία, εκπαίδευση, προϋπηρεσία, ξένες γλώσσες, σεμινάρια, ενημέρωση λοιπών πληροφοριών) και πατάτε το κουμπί «Επόμενο Βήμα»
  7. Πηγαίνετε στο βήμα «Επιθυμητή Εργασία» και συμπληρώνετε τις κατηγορίες ενδιαφέροντος σας και είδος της απασχόλησης σας ως Πρακτική Άσκηση και στη συνέχεια πατάτε «Επόμενο Βήμα».
  8. Βιντεοσκοπείτε και «ανεβάζετε» το βίντεο βιογραφικό σας και στη συνέχεια πατάτε «Επόμενο Βήμα».
  9. Συμπληρώνετε τα link με τα social media που διαθέτετε και έτσι έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή του βιογραφικού σας στη βάση του ergazomenos.gr .

Τα βήματα αναζήτησης ενός ατόμου για πρακτική άσκηση είναι τα εξής:

  1. Μπαίνετε στο site ergazomenos.gr .
  2. Πατάτε πάνω στην κατηγορία «Πρακτική».
  3. Πατάτε το κουμπί «Ψάχνω Ασκούμενο».
  4. Εμφανίζεται αυτόματα η λίστα με τις καταχωρήσεις των ασκούμενων που έχουμε στο site μας και επιλέγετε το άτομο που είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας.

Το site εύρεσης εργασίας ergazomenos.gr είναι το πρώτο site που σας βοηθάει να βρείτε το κατάλληλο άτομο για πρακτική στην επιχείρηση σας αλλά και να βρείτε την κατάλληλη επιχείρηση για ασκήσετε την πρακτική σας εμπλουτίζοντας με αυτόν τον τρόπο το βιογραφικό σας αλλά συγχρόνως και τις γνώσεις σας.