Είσαι ή ψάχνεις ελεύθερο επαγγελματία; | Ergazomenos.gr

Είσαι ή ψάχνεις ελεύθερο επαγγελματία;

Το ολοκαίνουργιο site ergazomenos.gr επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο με αρκετές καινοτομίες και πρωτοποριακά «εργαλεία» που στόχο έχουν μόνο να σας διευκολύνουν να βρείτε αυτό που αναζητάτε. Για αυτό το λόγο δημιούργησε τη νέα του κατηγορία με τίτλο «ελεύθερος επαγγελματίας», όπου απευθύνεται σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες που αναζητάνε εργασία αλλά και σε αυτούς που χρειάζονται έναν ελεύθερο επαγγελματία. Πιο συγκεκριμένα ο ergazomenos.gr είναι το μοναδικό site που βρίσκει λύση σε κάθε άτομο που ψάχνει τον κατάλληλο freelancer για την επιχείρηση του, την κατοικία του, το χώρο εργασίας του κλπ. Συγχρόνως όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες (υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, μηχανικοί, προγραμματιστές κλπ.) μπορούν πολύ εύκολα να καταχωρηθούν στη βάση μας και να βρουν εργασία πάνω στον τομέα τους.

Τα βήματα εισαγωγής ενός ελεύθερου επαγγελματία είναι τα εξής:

  1. Μπαίνετε στο site ergazomenos.gr.
  2. Πατάτε πάνω στην κατηγορία «Επαγγελματίες».
  3. Πατάτε στο κουμπί «Εγγραφή»
  4. Συμπληρώνετε τη φόρμα εγγραφής ελεύθερου επαγγελματία με τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επώνυμο, email, κωδικός πρόσβασης, εικόνα επαφής).
  5. Αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
  6. Πηγαίνετε στο επόμενο βήμα συμπλήρωσης της φόρμας εγγραφής με τα στοιχεία της αγγελίας σας (προσωπικά στοιχεία, τίτλος αγγελίας, κείμενο αγγελίας).
  7. Ολοκληρώνετε την εγγραφή σας μεταβαίνοντας στο περιβάλλον πληρωμών της VIVA και πληρώνοντας την απαραίτητη συνδρομή.
  8. Έχετε εγγραφεί επιτυχώς στο site μας και η εγγραφή σας θα ισχύει για έναν μήνα.

Τα βήματα αναζήτησης ενός ελεύθερου επαγγελματία είναι τα εξής:

  1. Μπαίνετε στο site ergazomenos.gr.
  2. Πατάτε πάνω στην κατηγορία «Επαγγελματίες».
  3. Πατάτε το κουμπί «Αναζήτηση».
  4. Εμφανίζεται αυτόματα η λίστα με τις καταχωρήσεις των ελεύθερων επαγγελματιών που έχουμε στο site μας και επιλέγετε το άτομο που είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας.

Ο ergazomenos.gr είναι το πρώτο site που φροντίζει με πολύ απλά βήματα να βρείτε τον ελεύθερο επαγγελματία που αναζητάτε αλλά και στη περίπτωση που είστε ελεύθερος επαγγελματίας να βρείτε εργασία.