Μεταφράστε και Επεξεργαστείτε το βιογραφικό σας σημείωμα. | Ergazomenos.gr

Μεταφράστε και Επεξεργαστείτε το βιογραφικό σας σημείωμα.

Οι καινοτομίες στο ergazomenos.gr δεν σταματάνε ποτέ. Για ακόμη μία φορά το site πρωτοπορεί και βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων προσφέροντας τους λύσεις σε βασικούς τομείς. Η ανάδειξη και η προβολή του εαυτού σας με τα πιο κατάλληλα μέσα αποτελεί θέμα μείζονος σημασίας για το ergazomenos.gr και για αυτό το λόγο έχει δημιουργήσει δύο καινούργιους μηχανισμούς. Πιο συγκεκριμένα ο πρώτος μηχανισμός είναι η μετάφραση του βιογραφικού σημειώματος σε ξένες γλώσσες και ο δεύτερος η βιντεοσκόπηση του βίντεο βιογραφικού.

  • Όσο αναφορά τη μετάφραση του βιογραφικού, ο κάθε εργαζόμενος που κάνει μια εγγραφή στο site του παρέχεται η δυνατότητα συμπληρώνοντας τα στοιχεία του βιογραφικού τού σημειώματος  (εκπαίδευση, προϋπηρεσία, σεμινάρια, ξένες γλώσσες, άλλες πληροφορίες, λοιπές γνώσεις και πληροφορίες, επιθυμητή εργασία) να μεταφραστούν απευθείας σε πέντε ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ρώσικα). Συγχρόνως μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο διαφορετικές μορφές (template) βιογραφικού για να το αποθηκεύσετε και να το εκτυπώσετε.
  • Το ολοκαίνουργιο site ergazomenos.gr είναι η μοναδική πλατφόρμα που σας παρέχει τη δυνατότητα να αναδείξετε τα προσόντα σας και να ξεχωρίσετε από την πρώτη στιγμή με την αποστολή ενός βίντεο βιογραφικού στον ενδεχόμενο εργοδότη σας. Αναλυτικότερα μπορείτε να εγγράψετε, να αποθηκεύσετε και να επεξεργαστείτε το video CV σας. Η επεξεργασία του βίντεο γίνεται αφού ανεβάσετε κάποιο  αρχείο το οποίο υποστηρίζεται από τις εξής μορφές: mp4, m4v, flv, avi, mov, avi, mkv, mpg, webm, 3gp, ogv, mpg, wmv και το οποίο μπορείτε να επεξεργαστείτε την αρχή και το τέλος του βίντεο, να το αποθηκεύσετε και να το ανεβάσετε.

Εγγραφτείτε στην πλατφόρμα μας, χρησιμοποιήστε τα νέα αυτά εργαλεία της πλατφόρμας μας και αναδείξτε τα προσόντα σας και τον εαυτό σας με τα πιο πρωτοποριακά μέσα.